Over Brenda Steijvers

"HOUD NOOIT OP MET DROMEN, ZELFS ALS NIEMAND ZE GELOOFT. WANT DE MOOISTE AVONTUREN, DIE BEGINNEN IN JE HOOFD."

Zelf groeide ik op in het circus. Een bijzondere manier van leven waarin ik contacten en ervaringen buiten het circus echter steeds meer ging missen. Als meisje van twaalf jaar droomde ik al van een eigen praktijk waar mensen even op adem kunnen komen. Maar hoe kom je daar als je altijd met het circus op reis bent? 

In de periode waarin mijn zoon naar de middelbare school ging kreeg ik ruimte om over de toekomst na te denken. Door mijn interesse in het menselijk lichaam, op zowel fysiek als mentaal vlak, ontstond de behoefte om ook mezelf verder te gaan ontwikkelen. Immers, mijn droom had ik nog steeds! Op 45 jarige leeftijd besloot ik het roer om te gooien en niet meer met het circus mee te reizen. 

In 2010 schreef ik me in bij Sonnevelt opleidingen waar ik de 3 jarige HBO opleiding voor Massagetherapeut ben gaan volgen. Na diverse vervolgopleidingen te hebben voltooid lag voor mij de weg open om een praktijk te starten.

Op dit moment ben ik mezelf verder aan het ontwikkelen op het gebied van rouwverwerking. 

Uiteraard ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Voel je welkom! 

Sinds 2019 ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging CAT wat staat voor: 'Complementair Aanvullende Therapeuten'. En ingeschreven bij het register beroepsbeoefenaren complementaire zorg RBCZ  www.rbcz.nu Behandelingen komen hierdoor in aanmerking voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding bij de zorgverzekeraars. **Vanuit je aanvullende verzekering.